Ugrás a tartalomra
noneRB Laboratórium dolgozókkal

Tudomány és innováció

Kutatási, fejlesztési és innovációs központjaink világszerte megtalálhatóak, az Egyesült Államokban található fő laboratórium-komplexumunktól az Egyesült Királyságban, Kínában és Indiában található regionális laboratóriumainkig. Itt kutatjuk, fejlesztjük és szigorúan teszteljük a termékeket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy azok megfelelnek Neked és háztartásodnak.

Kutatás és fejlesztés

Több mint 80 éve tervezünk háztartási és testápolási termékeket. Arra törekszünk, hogy termékeink mindig a legjobbak legyenek, és megfeleljenek háztartásod és családod igényeinek. A higiénia segítségével meg akarjuk védeni az embereket, ez vezérel minket, és ezért minden évben elkötelezzük magunkat az úttörő termékek innovációja mellett. Innovációink mögött világszerte tehetséges kutatók, tudósok és higiéniai szakértők állnak. Ők segítenek nekünk abban, hogy vezető szerepet vállaljunk a higiénia területén, de helyi és globális szervezetekkel is kapcsolatot tartunk, hogy kiszélesítsük a párbeszédet, valamint az egészségügyet és a higiéniát együtt reformáljuk meg.

Egy pillantás a tudományra

Hogyan távolítsuk el a vírusokat?

A vírus célja, hogy szaporodjon, ám erre egyedül képtelen. Az emberi szervezetbe kell jutnia, és meg kell fertőznie az egészséges sejtjeinket. A felületek könnyen megfertőződhetnek a vírussal, különösen, ha olyan személy közvetlen közelében vannak, aki fertőzött. Ezek a felületek ideiglenes otthont biztosítanak a vírus átviteléhez, ahonnan elsősorban az ezzel érintkező személyek kezére kerülnek. Szennyezett kezünkkel könnyedén eljuttathatjuk a vírust az arcunkhoz, amelyet nap közben többször is megérintünk. Ez biztosítja a vírus számára az utat a szervezetünkbe való bejutáshoz.

A Dettol termékek azonban segítenek megállítani a vírust a felületeken vagy a kezünkön, és így megakadályozzák, hogy a szervezetbe jusson, megszakítva ezzel a fertőzési láncot.

Hogyan öljük meg a baktériumokat?

A baktériumokat úgy pusztítjuk el, hogy a fehérjéket károsítjuk, így a baktériumsejt külső rétegei, valamint az egész sejt egyszerűen felhasad és elpusztul. További információ alább található.

Összetevőinkről

Termékeink a kórokozók és a kezünkön, a testünkön, a szöveteken, illetve a felületeken található káros mikroorganizmusok ellen küzdenek. Összetevőinket szigorúan teszteljük, a csomagoláson átláthatóan feltüntetjük őket, és a minimálisan szükséges mennyiségben adagoljuk, hogy garantáljuk a biztonságodat.

Tudj meg többet az összetevőkkel foglalkozó oldalunkon.

none

Innováció

Termékfejlesztési megközelítésünk

A termékfejlesztés üzleti tevékenységünk fontos részét képezi, és a kiválóság iránti rendíthetetlen elkötelezettségünk eredménye.

  1. A szabályozási felügyelet biztosítja, hogy világszerte megfelelünk a törvényeknek. Ez segít nekünk abban, hogy minőségi és biztonságosan használható végterméket állítsunk elő.
  2. Analitikai képességeink lehetővé teszik számunkra, hogy szigorúan teszteljük termékeinket a klinikai kiválóság kivételesen magas színvonalának fenntartása érdekében.
  3. A tudományos innováció segít nekünk az új technológiák megtalálásában, új formulák kifejlesztésében és abban, hogy a fenntartható termékcsomagolás előállításának élvonalában maradjunk.

Fenntarthatósági kérdések

Olyan termékeket fejlesztünk, amelyek segítenek megvédeni a családodat és a környezetet. Legyen szó környezetbarátabb, gyermekbiztos csomagolásról, újrahasznosítási kezdeményezésekről, igényes címkékről vagy az összetevők fenntartható beszerzéséről, mi igyekszünk a végsőkig elmenni. Tudj meg erről többet még ma.

A MI  SZAKVÉLEMÉNYÜNK