Ugrás a tartalomra
noneEgy nő termékeket válogat

Átlátható Összetevők

Elgondolkoztál már azon, vajon miből állnak a Dettol termékeink, felveszel egy terméket, elolvasod a csomagolás hátulját, és nem igazán tudod, mit takarnak ezek az összetevők és mire jók? Nos, akkor ez neked való!

Mit jelent az átláthatóság?

A Dettolnál úgy gondoljuk, hogy nem elég csak őszintén nyilatkozni arról, mit tartalmaznak termékeink, de átláthatónak is kell lennünk.

Milyen összetevők vannak termékeinkben? Mire jók ezek az összetevők? íme néhány megválaszolt kérdés, ami benned is felmerülhet.

Miért fontos az átláthatóság?

Hiszünk abban, hogy felelősségteljes módon döntsünk, így átláthatóvá tesszük termékeink összetevőit, hogy teljes áttekintést adhassunk arról, hogy mit viszel be az otthonodba és mit használsz szeretteid körében.

none

Rendkívül büszkék vagyunk, hogy megoszthatunk információkat az összetevőinkkel kapcsolatban, méghozzá átlátható módon, megtalálható néhány termékcsomagolásunkon és persze a weboldalunkon a 'Termékeink' fül alatt. Az összetevőinket funkciójuk szerint csoportosítottuk, hogy átlátható és érthető legyen. Itt egy példa.

Mik vannak a termékeinkben?

Antibakteriális és vírusölő hatóanyagok a kórokozókkal szemben és a kiváló védelem érdekében

Tőlünk függ a megbízható védelem a kórokozókkal szemben. Közel egy évszázada kiváló minőségű termékeket gyártunk, amelyek segítenek felvenni a harcot a kezeken, testen és felületeken található szennyeződésekkel szemben.

Tudjon meg többet az aktív hatóanyagaink mögött álló kutatásokról itt: Kutatás és Innováció

Erőteljes tisztítószerek

A tisztítószerek kitartóan dolgoznak a szennyeződések, zsírok és piszok eltávolításán. Az általunk létrehozott természetes és szintetikus összetevők keveréke olyan gazdag habot képez, amelyek segítenek eloszlatni a fertőtlenítési problémákat és megkönnyítik a takarítást.”

További segítők

A „segítőként” besorolt összetevők célja, hogy a többi összetevőt egységesítsék, hogy az Ön elvárásainak megfelelő megjelenést, textúrát és teljesítményt nyújtsanak. A segítők között kötőanyagok, opálosítók, tartósítószerek és tömeget növelők is megtalálhatók, amelyek segítenek abban, hogy az Ön által kedvelt használati élményt biztosítsák.

Illat

Termékeink a fogyasztók kedvenc illataival készülnek és alapos tesztelésen esnek át, hogy mindig kellemes illatot szerezzenek mindenki számára. Az illatot érzékszervi jelzésként használjuk annak észlelésére, hogy testünk, felületek és ruházatunk tiszták. Illóolajokból vagy részben szintetikus összetevőkből álló illataink nem okoznak csalódást.

Hidratálók

Kozmetikai termékeinkhez hidratálószereket használunk a bőr védelmére, hidratálására és táplálására. Ezek a bőrpuhító szerek biztosítják, hogy a tisztító és fertőtlenítő szerek soha ne szárítsák ki a kezét, hanem puhává és simává varázsolják a bőrt.

A MI  SZAKVÉLEMÉNYÜNK