Ugrás a tartalomra
noneDettol Küldetése

Dettol Küldetése

A Dettol egy több mint 90 éves, vezető márka  a baktériumok elleni védelemben és a családok egészségének megőrzésében.

none

 Történetünk

Tudta, hogy a Dettol márka 1933-ra nyúlik vissza?
A Dettolt eredetileg kórházakban antiszeptikumokként használták az újdonsült édesanyáknál és a műtéti betegeknél. Abban az időkben a fertőzések halálos szövődményeket okoztak, de a Dettol bevezetése után a gyermekágyi láz (sepsis puerperalis) előfordulása 50% -kal csökkent.

Mutass többet
none
none

ÁTLÁTHATÓ ÖSSZETEVŐK

Büszkék vagyunk arra, hogy egyszerű, biztonságos és hatékony termékeket kínálunk. Termékeink olyan összetevőkből készülnek, amelyek mindenki számára átláthatók és emberek milliói használják világszerte.

Mutass többet
none

 Mindennapok

Manapság számos család használja a Dettolt a tisztaság érdekében a világ minden táján. Termékeink használhatók a bőr tisztán tartására, felületek fertőtlenítésére és akár penész eltávolítására is. A háztartás részei vagyunk - és büszkén vállaljuk. Tudjon meg többet arról, hogyan tesszük tisztává a világot.

Mutass többet
none
none

KUTATÁS ÉS INNOVÁCIÓ

Kutatási, fejlesztési és innovációs központjaink világszerte megtalálhatók. A fő laboratóriumi központunktól az Egyesült Államokban az Egyesült Királyság, Kína és India regionális laborjainkig. Itt kutatjuk, fejlesztjük és szigorúan teszteljük a termékeket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy azok megfeleljenek számodra és otthonod számára.

Mutass többet
none
none

EGÉSZSÉGES SZOKÁSOK SZÜLŐK RÉSZÉRE

Küldetésünk, hogy mindig találjunk lehetőségeket arra, hogy megmutassuk a családoknak az egészséges, higiéniai szokásokat és a legjobb módszereket. Nézd meg tippjeinket és tanácsainkat az újdonsült szülőknek, hogy biztos védelmet nyújtsanak családjuknak.

Mutass többet
none

FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEK

Hiszünk egy tisztább világ megteremtésében, ezért dobtuk piacra új, 100% -ban biológiailag lebomló növényi rostból készült törlőkendőinket, és ezért dolgozunk fenntarthatóbb innovációk elindításán. Végül a bolygóra való odafigyelés otthon kezdődik.

Mutass többet

 PARTNEREINK

A küldetésünkben olyan partnereink vannak, mint a Save The Children. A világszervezet segít nekünk eljutni olyan helyekre, ahol a kismamák számára a megfelelő betegségvédelem jelentheti a különbséget élet és halál között.