Ugrás a tartalomra
noneEgy orvos Afrikában egy gyermekkel

Társadalmi Hatás

Hisszük, hogy senkinek sem lenne szabad tehetetlennek éreznie magát, ha meg akarja védeni azt, akit és amit szeret. Ezért áll minden tevékenységünk középpontjában a minőségi és megbízható higiéniai termékek előállítása. Tudjuk, hogy a jó higiénia a jó egészség alapja, a jó egészség pedig elengedhetetlen a jó élethez.

Azért küzdünk, hogy a jó higiénia mindenki számára elérhető valósággá váljon

Egy egészségesebb világ megteremtése lebeg a szemünk előtt, amelynek alapja a tisztaság. Azért küzdünk, hogy a jó higiénia mindenki számára elérhető valósággá váljon. A baktériumok világszerte 570 milliárd fontba kerülnek egészségügyi intézményeinknek, és több millió emberélet vész oda megelőzhető betegségek miatt. Ezért igyekszünk minőségi antibakteriális termékeket és tömeges higiéniai oktatást nyújtani.

Családok millióinak segítünk világszerte

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Dettol világszerte családok millióinál egyenlő a jó higiéniával, a kórokozók elleni védelemmel és a betegségek megelőzésével. A higiéniai megoldásaink védik az egészségeseket és azokat, akiknek az immunrendszere a legérzékenyebb a baktériumokra, dédszülőktől az újszülöttekig.

none

A védelmezők erejének csatasorba állítása

Fontosnak tartjuk, hogy az embereket megfelelő higiéniai ismeretekkel ruházzuk fel a fertőzések láncolatának megtörése érdekében. Ezért gondoskodunk arról, hogy:

  • A programjaink révén felhívjuk az emberek, például a gyermekek, a kismamák, a frontvonalban dolgozók, a közösségek vezetői és még sokak mások figyelmét a higiénia fontosságára. Például világszerte több mint 8 millió kisgyermekes anyát, több millió gyermeket és tizenévest értünk el iskolai programjainkon keresztül higiéniai oktatásunkkal.
  • Partnerséget építsünk ki a kormányzati (nemzetközi és helyi) és állami hatóságokkal, hogy részt vehessünk a jogszabályok tervezésében, az infrastruktúra kiépítésében, valamint az intézkedések nyomon követésében és végrehajtásában. Tesszük mindezt elsődlegesen az iskolákra, egészségügyi központokra összpontosítva.
  • Akadémiai/orvosi és oktatói kör: a higiéniai kérdésekkel kapcsolatos kutatás és tudományos megértés előmozdítása hitelességet és szakmai tekintélyt teremt. Oktatóközpontok létrehozása kulcsfontosságú a higiénia tanítására olyan egészségügyi intézményekben, ahol a kockázat magas.
  • Média: a higiéniai és egészségügyi felvilágosítást a televízió, a közösségi média és a nyomtatott sajtó segítségével terjesztjük.

Világszerte számos jótékonysági és civil szervezettel dolgozunk együtt, hogy az egészségügyi oktatást eljuttassuk sok hátrányos helyzetű család otthonába – ezek az egyéni mikrobeavatkozások azok, amelyek hosszútávú globális változásokat eredményeznek. A Dettol a mindig jelenlévő védelmező, amely mindig megóvja szeretteidet a bajtól.

Projekt: Hozzáférési alapok

Elkötelezettek vagyunk az iránt is, hogy akkor segítsünk, amikor az embereknek a legnagyobb szükségük van erre, ami gyakran a katasztrófák idején történik. Például anyavállalatunk, az RB részeként 40 millió fontot mozgósítottunk az RB Fight for Access Fund keretében, hogy közösen küzdjünk a Covid-19 terjedése ellen. Közvetlen célunk, hogy kezeljük a fogyasztóinkra és közösségeinkre nehezedő nyomást a fertőzés láncolatának megtörése érdekében.

Az NHS (brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat) dolgozók támogatása

Hasonlóképpen büszkék vagyunk arra, hogy Dettol csomagokat adományozunk 150 000 NHS dolgozónak országszerte, kezdve azokkal, akik NHS kórházakban dolgoznak Nottinghamben, Hullban és Chesterfieldben; ott, ahol a termékünket feltalálták, kifejlesztették és ahonnan forgalmazzák.

Több jótékonysági szervezetekkel és nem kormányzati szervezetekkel dolgozunk együtt szerte a világon, hogy számos hátrányos helyzetű család otthonába juttassuk az egészségügyi oktatást - ezek az egyéni mikrohullámú beavatkozások okozzák a tartós globális változásokat. A Dettol a mindig jelen lévő védőangyal, amely továbbra is megóvja a körülötted élőket a bajtól.

Márkáinkra kiemelten fontos szerep hárul a higiéniai oktatásban és az egészséges életmód népszerűsítésében a jelenlegi, Covid-19 világjárvány elleni küzdelem során"

none
Laxman NarasimhanAz RB globális vezérigazgatója
none

Katasztrófaenyhítés

Ahol katasztrófa történik, a Dettol termékadományokkal és néha pénzadományokkal segíti a katasztrófa okozta károk enyhítését. Mi melletted akarunk állni, ez hajt minket minden nap; hogy képesek legyünk megvédeni az embereket és helyeket, akiket és amelyeket szeretsz.

 

Hivatkozások:

  1. Globális egészségügy és az Egyesült Államok jövőbeli szerepe. Washington (DC): National Academies Press (US); 2017 May 15. 3, Infectious Diseases, Pandemic Influenza, and Antimicrobial Resistance: Global Health Security Is National Security. Elérhető a következő címen: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK458470/

A MI  SZAKVÉLEMÉNYÜNK