Ugrás a tartalomra
noneEgy család a nappaliban

Történetünk

Noha 1930-as években először csak kórházakban használták a Dettolt, hamar helyet kapott az otthoni háztartásban. Mára világ vezető higiéniai márka lettünk, amelyben milliók bíznak.

Az egész a védelmi ösztöntől indult

Mindannyiunknak heves természete van, ha szeretteinket sérüléstől vagy betegségtől akarjuk megvédeni. Legyen szó családunk, barátaink, háziállataink vagy akár az egyik ismerősünk védelméről - az emberek egészségének és biztonságának megőrzése ott van a fejünkben. De nem számít, ki vagy - egy egészségügyi dolgozó vagy esetleg szülő, a kérdés mindig ugyanaz, hogyan tudnám a legjobban megvédeni azokat, akiket szeretek?     

Tudomány szemben a status quo-val

A 19. század elején úgy gondolták, hogy a betegséget a szervezet belső egyensúlyának felborulása okozza. Dettol azonban más megközelítést alkalmazott. Büszkességgel tölt el a tudomány új szemlélete, amely egy új gondolkodásmódot képvisel - miszerint a betegségeket kórokozók okozzák amelyekkel mindennap érintkezünk. Később felfedezték, hogy betegségek milliói megelőzhetők megfelelő higiéniai eljárásokkal.

Létrejön a Dettol márka             

Ez a biológiai ösztön táplálja bennünk hogy meg kell védenünk szeretteinket és ehhez szükségünk van tudományos szakértelemre, Dettol küldetése hogy egy egészségesebb, tisztább és biztonságosabb világot teremtsen meg. Ezt a küldetést szem előtt tartva hatékony és kiváló minőségű termékeket kezdtünk gyártani. Megszületett a Dettol logó: a kard (a veszélyes kórokozók elpusztítása) és a pajzs (mint a szeretteink védelme) koncepciója. Azóta is támogatjuk ezt az ideológiát és mára világ vezető higiéniai márka lettünk, amelyben milliók bíznak.

Hatékonyság, bizalom és tanítás

Az 1933-ban született Dettolt az orvosok számára fejlesztették ki, hogy megmentsék anyák és csecsemők millióit a szülés után megjelenő szepszistől. Az egészségügyi dolgozókat tanítottuk és Dettolt adtunk nekik, hogy az orvosi eszközöket fertőtlenítsék le a csecsemők születése előtt - ezzel megakadályzva a betegek baktériumoknak és vírusoknak való kitettségét. Alig több mint 2 évvel később a gyermekágyi láz (sepsis puerperalis) előfordulása 50% -kal csökkent.

1935 - 1939

A Dettolt antiszeptikus oldat formájában juttatták el az emberekhez szerte a világon.

1950

A Dettol széles körben elérhető.        

1958

Élelmiszerüzletekben lehet kapni a Dettolt az Egyesült Királyságban.

A Dettol az innovációnak köszönhetően az egészség és a higiénia úttörőjévé válik

Nem akartuk, hogy a kórokozók elleni küzdelem az orvosi eszközök fertőtlenítésével, a vágások és sebek kezelésével abbamaradjon. A kezek, a felületek és a ruhák szintén táptalajok azoknak a baktériumoknak és vírusoknak, amelyek megbetegíthetnek minket. 1979-ben a Dettol tovább kezdte bővíteni technológiáját és alapanyagait az új termékek megalkotásához, hogy hatékonyabban több embert és több helyen tudjanak megvédeni megbetegedésektől. És ... azóta sem álltunk le.

Ahogy a Dettol tovább növekedett és követte küldetését, hogy megvédjük szeretteinket, úgy vált egyre közkedvelté emberek milliói közt, több mint 124 országban.

none

Tény, hogy bár a Dettol és a védő szervezetek javítottak az egészségügyi és higiéniai problémákon világszerte, ennek ellenére sajnos még mindig több csatát vívunk, mint amennyi kellene, egy jobb világért.

Mi továbbra is küzdünk                 

Arra törekszünk, hogy megvédjük szeretteinket a kórokozók ellen minden nap, minden pillanatban. Nem számít ki vagy vagy honnan jöttél. Ebben együtt vagyunk, küzdjünk mindannyian egy egészségesebb és boldogabb világért.

A MI  SZAKVÉLEMÉNYÜNK