Ugrás a tartalomra
noneEgy baba és egy orvos

Egészséges Szokások Szülőknek

Tudjuk, hogy a legapróbb higiéniai változtatások is nagyban befolyásolhatják egészségünket. Ezért tettük a küldetésünkké, hogy mindig keressük a lehetőségeket a családok egészséges szokásokra való nevelésére.

Egészségesebb gyakorlatok az egészségesebb csecsemőkért

A kisbaba születése óriási boldogságot és izgalmas időszakot jelent az újdonsült szülők számára, de egyben hatalmas felelősséggel is jár a kis jövevény gondozása. Ebben az időszakban az újszülöttek megvédése a betegségektől és fertőzésektől fontosabb, mint valaha, hiszen az újszülöttek különösen sérülékenyek, mivel az immunrendszerük még nem fejlődött ki teljesen.

Egészséges szokások tanítása a kismamáknak a világ minden táján

A vírus célja, hogy szaporodjon, ám erre egyedül képtelen. Az emberi szervezetbe kell jutnia, és meg kell fertőznie az egészséges sejtjeinket. A felületek könnyen megfertőződhetnek a vírussal, különösen, ha olyan személy közvetlen közelében vannak, aki fertőzött. Ezek a felületek ideiglenes otthont biztosítanak a vírus átviteléhez, ahonnan elsősorban az ezzel érintkező személyek kezére kerülnek. Szennyezett kezünkkel könnyedén eljuttathatjuk a vírust az arcunkhoz, amelyet nap közben többször is megérintünk. Ez biztosítja a vírus számára az utat a szervezetünkbe való bejutáshoz.

none

Szakértőkkel dolgozunk együtt

A világ több mint 40 országában számos partnerrel dolgozunk együtt, jótékonysági szervezetektől és civil szervezetektől kezdve az egészségügyi szakemberekig, például gyermekorvosokig, szülésznőkig és különböző kormányzati szervezetekig, hogy elérjük az újdonsült anyukákat, és megtanítsuk őket néhány alapvető, de hatékony egészséges higiéniai szokásra, amelyek segítenek megóvni nemcsak az újszülött, hanem az egész család egészségét is.

Védelem mindenkinek

Célunk, hogy támogassuk az új szülőket, segítsük őket családjuk egészségének megőrzésében, valamint megtanítsuk őket arra, hogy néhány apró beavatkozás milyen óriási hatást gyakorolhat és védelmet nyújthat családjuk számára.

A Dettolnál szenvedélyesen hiszünk a higiéniai nevelés erejében,ez a legfontosabb célunk, hiszen segítünk megvédeni a családokat a betegségektől, és hozzájárulunk ahhoz, hogy az újszülöttek egészségesen nőjenek fel.

A MI  SZAKVÉLEMÉNYÜNK