Ugrás a tartalomra
noneEmberek egy találkozón

Partnereink

Büszkék vagyunk rá, hogy világszerte számos vezető egészségügyi szervezettel állunk partnerségben, köztük az Allergy UK-vel, a Transport for Londonnal, a The Global Hygiene Councillal, a National Day Nursery Associationnel és még sok más szervezettel.

Olvassa tovább, hogy többet tudjon meg néhány egyedi globális partnerkapcsolatunkról.

Transport for London (Londoni Közlekedési Vállalat, Egyesült Királyság)

2020-ban a Dettol és a Transport for London összefogott annak érdekében, hogy mind a 270 londoni metróállomáson legyen antibakteriális kézfertőtlenítő gél. Mindezt a koronavírus pusztító hatása elleni küzdelem érdekében tettük, illetve azért, hogy az emberek bátran használják újra a tömegközlekedést.

A remény projekt

A Reckitt Benckiser (RB) és partnerei összefogtak, hogy az Egyesült Királyság kormányának támogatásával forradalmasítsák az egészségügyi és higiéniai termékekhez való hozzáférést 1 millió vidéki háztartásban. A remény projekt kiterjesztésével egymillió vidéki háztartás kap minőségi egészségügyi és higiéniai termékeket.

Water.org (Kenya)

Az RB család (amelyhez a Dettol is tartozik) egy 69 millió kenyai shillinges adományt ajánlott fel a Water.org számára, hogy a higiénia joggá és ne kiváltsággá váljon. Reméljük, hogy több mint 68 000 kenyai életét tudjuk megváltoztatni, és legalább 292 millió kenyai shillinges új tőkét tudunk mobilizálni ahhoz, hogy két éven belül véget érhessen a kenyai vízellátási és csatornázási válság.

A kid smiling

The Global Hygiene Council (Globális Higiéniai Tanács, Egyesült Királyság)

A The Global Hygiene Council gyakorlati higiéniai tanácsokkal látja el a családokat, az iskolákat és a vállalkozásokat az otthoni higiéniával kapcsolatban, valamint egyszerű tippeket ad a tisztaság megőrzéséhez, amikor az otthonunkat elhagyva odakint tartózkodunk. A 2006-ban alapított tanács azt reméli, hogy sikerül hosszútávon megváltoztatnia a lakosság higiéniával kapcsolatos magatartását. A Dettol az alapítás óta korlátlan támogatást nyújt a Tanácsnak.

Allergy UK (Brit Allergia Alapítvány, Egyesült Királyság)

Mivel minden harmadik ember az életében valamikor allergiás lesz, az Allergy UK első kézből tudja, milyen fontos, hogy hozzáférjünk az allergiával kapcsolatos tanácsadáshoz. A Dettol partnerségre lépett a jótékonysági szervezettel, hogy még több emberhez eljussanak.

BSI (India)

Indiának, ahol a lakosság 53%-a nem fér hozzá illemhelyhez, és ahol évente több mint 120 ezer 5 év alatti gyermek hal meg hasmenés miatt, szüksége van a segítségünkre. A „Dettol Banega Swachh India” egy ambiciózus, 5 éves program az ország higiéniai és egészségügyi szükségleteinek kielégítésére. Elköteleztük magunkat amellett, hogy 100 millió rúpiát fektetünk ebbe a kezdeményezésbe, amelynek célja, hogy valódi magatartásbeli változást idézzen elő, és országszerte jobbá tegye a higiéniai létesítményeket.

Uber (Ausztrália)

2020 kihívásokkal teli év volt, ezért büszkék vagyunk arra, hogy az Uber Australiával együttműködve segíthetünk; az Uber és az Uber Eats autóiban Dettol kézfertőtlenítő és fertőtlenítő kendők kerültek elhelyezésre, hogy a sofőrök és az ügyfelek bizalommal használhassák az alkalmazást.

A MI  SZAKVÉLEMÉNYÜNK