Ugrás a tartalomra

Dettol Kids Érintés nélküli kézmosó készülék és Kalandor utántöltő – Aloe Vera

Kíméletes a bőrhöz, kíméletlen a szennyeződésekkel

Megvédjük, amit szeretünk

A Dettol Kids új, gyerekeknek szánt termékcsaládja szórakoztatóvá teszi a szennyeződések elleni harcot!

Tags:

Termék jellemzők

Használati útmutató

 1. Nyissa ki az elemtartó rekeszt.
 2. Húzza ki az elemek mögött található piros védőszalagot.
 3. Zárja vissza az elemtartó rekeszt. Erősen nyomja vissza a helyére. Tartsa a tenyerében az adagolót. Az adagoló bekapcsolásához csúsztassa el a be-/kikapcsoló gombot.
 4. Helyezze az adagolót a használat helyére. Helyezze a kézmosó-utántöltőt kupakkal lefelé a készülékbe.
 5. Tegye a kezét a fúvóka alatt a lencsére, amíg a készülék adagolja a szappant. Első használat esetén ezt többször is megismételheti. A szokásos módon mosson kezet.

Miután a kézmosó-utántöltő kiürült: Kapcsolja ki az adagolót. Vegye ki az utántöltőt. Kizárólag Dettol Érintés nélküli kézmosó készülékhez tartozó utántöltőt használjon a készülékhez. Kapcsolja be.

Elemek cseréje: A készülék elemmel működik. Csak alkáli elemeket használjon. Ne használjon különböző márkájú vagy típusú elemeket egyszerre. Győződjön meg róla, hogy az elemek megfelelően legyenek behelyezve a (+) és (-) pólusok jelölésének megfelelően. Ha lemerültek az elemek, cserélje ki 2 db új AA elemre. Ne tegye ki az elemeket víznek, tűznek vagy magas hőmérsékletnek. Ne okozzon rövidzárlatot. Ha az elemekből szivárgást észlel, azonnal távolítsa el az elemeket és a kiszivárgott anyagot. Távolítsa el az elemeket, ha hosszabb ideig nem használja a készüléket.

Az elemek tartalmaznak: 0% Hg / 0% Cd / 0% Pb. Az adagoló karbantartásaNe tegye az adagolót folyó víz alá. Ne tegye az adagolót a mosogatógépbe. Ha az adagoló tisztítására van szükség, akkor kapcsolja ki, majd benedvesített, nem dörzsölő hatású ruhával törölje le az adagolót, majd alaposan szárítsa meg. Ügyeljen arra, hogy a fúvóka alatti lencsén ne legyen szappanlerakódás, mert ez az érzékelő véletlenszerű aktiválását okozhatja. Ne tegye ki az adagolót közvetlen napfénynek. Ne tegye az adagolót állóvízbe

Hibaelhárítás:

 1. Ha az adagoló nem kapcsol be: Ellenőrizze, hogy az elemeket megfelelően helyezte-e be. Ha az elemek megfelelően vannak az adagolóban, akkor az adagoló elején lévő lámpák villognak néhány másodpercig, majd bekapcsoláskor kikapcsolnak, ezzel jelezve, hogy a készülék készen áll a használatra.
 2. Ha az adagoló nem adagol megfelelően vagy egyáltalán nem adagol szappant: Tegye a kezét a fúvóka és a jelzőlámpa közé (lásd az ábrát). Kapcsolja ki az adagolót. Tisztítsa meg a készüléket az „Adagoló karbantartása" című fejezetben leírtak szerint. Ha a szappant véletlenszerűen adagolja, lásd az „Adagoló karbantartása" című fejezetet.

A termék további felhasználása...

 1. Mossa meg a kezét tiszta folyóvízben. 
 2. Helyezze a kezét az adagoló alá. 
 3. Dörzsölje össze a kezeit (nem a víz alatt). 
 4. Dörzsölje össze az ujjait és a hüvelykujját és a közbülső részeket. 
 5. Dörzsölje a körmeit a tenyeréhez. 
 6. Dörzsölje meg mindkét kézfejét. 
 7. Öblítse le a kezét tiszta folyóvízzel. 
 8. Szárítsa meg tiszta törölközővel vagy papírtörölközővel.

Nem tudja mihez kezdjen kifogyott termékünkkel? Kérjük, olvassa el a termék címkéjét az újrahasznosítási útmutatóért. Együtt segíthetünk, megóvni és létrehozni egy tisztább bolygót.

none
Hidratálja a kezeket
Elősegítjük a hatékonyabb, gyakoribb kézmosást a Dettol érintés nélküli kézmosó készülékkel.

BIZTONSÁGI  UTASÍTÁSOK

 • Kizárólag külsőleges használatra.

 • Gyermekektől tartsa távol, illetve csak felnőtt felügyelete mellett használhatják.

 • Kerülni kell a szembejutást.

 • Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni.

 • Ha az irritáció nem múlik el, forduljon orvoshoz.

none

Összetevők

Higiénikus
Salicylic Acid
Segédanyagok
Aqua, Propanediol, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Citric Acid, Tetrasodium, EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Acrylates/PEG-10 Maleate/Styrene Copolymer
Tisztítás
Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate
Hidratálás
Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Aloe Vera Extract
Illat
Parfum

GYIK

 • Mit jelent az hogy ‘érintés nélküli’ adagoló?

  A ‘érintés nélküli’ adagoló olyan fúvókával rendelkezik, amely automatikusan adagolja a szappant, amikor a kezét az adagoló alá helyzi - ezzel elkerülve azt, hogy hozzáérjen a csomagoláshoz.

 • A Dettol érintés nélküli adagolót könnyű utántölteni?

  Igen. Egyszerűen kapcsolja ki a készüléket, majd távolítsa el az üres szappantartályt. Ezután vegye le a védőcsomagolást az új utántöltő szappanról és helyezze be az új utántöltőt az adagolóba, amíg kattanást hall.

 • Mit tegyek, ha allergiás reakciót tapasztalok a Dettol szappantól?

  Ha irritáció lép fel, forduljon orvoshoz. Ha lehetséges, adja meg az egészségügyi szakembernek a termék címkéjét.