Ugrás a tartalomra

Dettol antibakteriális kézfertőtlenitő gél

Elpusztítja a vizsgált baktériumok és vírusok 99,9%-át*.

Kíméletes a bőrhöz, kíméletlen a szennyeződésekkel

Higiénikusan tisztává és puhává varázsolja a bőrt.

Tags:

Termék jellemzők

Használati útmutató

 1. Préselj ki 1-2 kávéskanálnyit a tenyeredbe, utána gyorsan dörzsöld őket egymáshoz, amíg szárazok nem lesznek.
 2. Kézmosások között használandó.
 3. Víz nélkül használható.

A termék további felhasználása...

Nem tudja mihez kezdjen kifogyott termékünkkel? Kérjük, olvassa el a termék címkéjét az újrahasznosítási útmutatóért. Együtt segíthetünk, megóvni és létrehozni egy tisztább bolygót.

 • *A Dettol, elpusztítja a vizsgált megfázást és influenzát okozó vírusok és baktériumok 99.9%-át: E.coli, S.aureus, Listeria, Campylobacter, P.aerughosa, MRSA, Szalmonellát.
 • * Vírusok: Influenza, H1N1 és RSV.
none
Gyorsan hat
A Dettol, elpusztítja a vizsgált megfázást és influenzát okozó vírusok és baktériumok 99.9%-át. Víz nélkül használható és nem hagy ragadós érzetet, a kezek frissek és tiszták maradnak.

BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK

 • Használja biztonságosan a biocideket. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat. Gyermekektől elzárva tartandó. A Dettol termékeket semmilyen körülmények között nem szabad lenyelni. Lenyelés esetén, azonnal forduljon orvoshoz

  none

  Összetevők

  Antibakteriális
  Dent. Alcohol
  Segítség a küzdelemben
  Water, Aloe Vera
  Sűrítő anyag
  PEG/PPG-17/6 Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine
  Nedvesítőszer
  Propylene Glycol
  Frisseség
  Parfum

  GYIK

  Igen, felhívjuk fogyasztók figyelmét, hogy használat után újrahasznosítsák a terméket. Mivel ennek a kézfertőtlenítőnek a csomagolóanyagai széles körben újrahasznosíthatók, javasoljuk, hogy szedje szét a terméket darabokra, mielőtt az összes csomagoló részt bedobja az újrahasznosító tartályba.

  Igen. A Dettol Antibakteriális kézfertőtlenítő gélünket érzékeny bőrre is használható, azonban ha irritáció lép fel, kérjük, hagyja abba a használatát.

  A kézfertőtlenítő gélt a napi ingázáshoz tervezték, illetve a szappan egy gyors és egyszerű alternatívájának. Akkor használja, amikor szükségesnek érzi. Ne feledje, hogy a végső kézhigiénia érdekében hosszú távon előnyösebb a szappan használata.

  The Hand Hygiene Gel is designed for your daily commute or as a quick and easy alternative to bar soap throughout the house. Use it as and when you feel the need. Do be aware that for the ultimate hand hygiene, using a bar soap is preferable in the long run.