Új Anyukák Programja

Az egészséges életmód oktatása az anyáknak szerte a világon

Az anyák számára a baba megérkezése izgalmas és  élményekkel teli. Ez az időszak azonban hatalmas  felelősséggel is jár. A betegségektől és fertőzésektől való védelem ekkor fontosabb mint valaha, az újszülöttek ugyanis különösen sebezhetőek, hiszen az immunrendszerük még nem fejlődött ki teljesen.

A Dettol már több, mint nyolcvan éve végez kutatásokat a higiénia területén annak érdekében, hogy megvédje az újszülötteket és kisgyermekeket. Ennek érdekében minden évben több, mint nyolcmillió új anyukát vonunk be szerte a világon a higiéniás oktatásunkba.

Az édesanyák elérése és oktatása érdekében több, mint 40 országban dolgozunk együtt a partnereinkkel: jótékonysági és civil szervezetekkel, professzionális bábákkal és gyerekorvosokkal. Megtanítjuk őket a helyes higiéniára, hogy nemcsak az újszülöttet, hanem az egész családjukat óvhassák. Ennek a fontosságát nem lehet túlbecsülni, hiszen évente több, mint 800 ezer öt év alatti gyerek hal bele hasmenésbe, ami pedig a megfelelő higiéniával megelőzhető lenne.

Célunk, hogy támogassuk az új Anyákat,  hogy segítsük őket a családjuk egészségének megőrzésében, és megtanítsuk nekik, hogy már néhány kisebb lépés is milyen sokban járulhat hozzá a családjuk egészségéhez. 

A Dettolnál elkötelezettek vagyunk a higiéniára való nevelésben. Teljesen azonosulunk ezzel a céllal, mert ez az, ami segít megvédeni a családokat a betegségektől, és hozzásegíti újszülötteket ahhoz, hogy életüket egészségesen elkezdhessék.

Kapcsolódó termékek