Breadcrumbs

Takarítsunk fel kutyánk után: felkészülés a kisbaba érkezésére

Ha fészekrakó üzemmódban vagyunk, kutyánk valószínűleg már legalább egy alkalommal elcsodálkozott rajtunk azon tűnődve, hogy "Mi folyik itt?", amint fel-alá szaladgáltunk a lakásban. A babavárás igen mozgalmas időszak lehet, és kutyánk egészen biztosan észrevette már, hogy valami készülőben van.

Amint beindul a babaváró ösztönünk, egyfolytában olyan dolgokat tennénk, amivel még jobban felkészülhetünk a baba érkezésére. Ha kutyát is tartunk, a legjobb, ha kihasználjuk ezt a kitörő energiát és otthonunkat biztonságossá és tisztává varázsoljuk, hogy készen álljon a baba érkezésére. A két legfontosabb veszélyzónát a kutyapiszok és a kutya játékai jelentik.

A kutyapiszok feltakarítása

Szoktassuk jól a kutyánkat és bizonyosodjunk meg róla, hogy a megfelelő helyen végzi el a dolgát, mivel a megfelelő trenírozás elmulasztása veszélyes baktériumok megjelenését okozhatja otthonunkban. Ha a kutyával véletlen baleset történik, és bepiszkol bármilyen kemény felületet a lakásban, használjuk a Dettol Antibakteriális Felülettisztító spray-t, hogy szagmentesítsük és fertőtlenítsük az érintett területet. A Dettol Antibakteriális Felülettisztító megöli a baktériumok és vírusok 99,9%-át, így biztosak lehetünk benne, hogy megvédi kisbabánkat a kórokozóktól. A nagyobb szőnyegek esetén használjunk a bakteriális szagok eltüntetéséhez, mely friss illatot hagy maga után.

A kutya játékainak megtisztítása

A baba érkezése után nem telik el hosszú idő, és máris a kutyával együtt fognak fel-alá csúszni-mászni a lakásban. Amíg gyermekünk tisztába nem jön vele, hogy a kutya játékai nem az ő játékai, tartsuk tisztán ezeket a tárgyakat a Dettol Antibakteriális Felülettisztítókkal, hogy egészségesebb környezetet biztosíthassunk a baba számára. Rendszeresen törölgessük tisztára a játékokat az Dettol Antibakteriális Felülettisztító törlőkendőkkel, öblítsük le vízzel, majd szárítsuk meg őket, mielőtt visszaadnánk négylábú kedvencünknek.

Kövessük a fenti tippeket, hogy kutyánk ne jelenthessen potenciális veszélyt családunk legújabb és legfontosabb jövevényére nézve. A megfelelő szoktatással, illetve a parancsszavak helyes használata mellett kutyánk az ember legjobb barátja marad azután is, hogy kisbabánk hazaérkezett.

A biocidokat biztonságosan alkalmazza! Használat előtt mindig olvassa el a feliratot (címkét) és a használati utasítást!