Breadcrumbs

Túlélési készlet újdonsült anyukáknak: a takarítószerek, amik elengedhetetlenek!

Otthonunk tisztán tartása sok erőfeszítést igényel és igencsak kaotikussá válhat, ha nincs olyan felszerelésünk, ami megfelel az összes igénynek. A lakás kitakarítása még fárasztóbb feladatnak tűnhet, miután megérkezett a kisbaba, ezért elengedhetetlen, hogy otthonunk fel legyen szerelve egy újdonsült anyukáknak szóló túlélési készlettel. Íme, az újdonsült anyuka túlélési csomagban szereplő termékei, melyek minden otthoni arzenál alapvető kellékei:

1. HEPA szűrők - Még mindig kérdéses az allergének hatása a gyerekekre, de ha biztosra akarunk menni, használjunk HEPA szűrőt a szagelszívó rendszerben és a porszívóban is. Ezek a szűrők összegyűjtik azokat az apró részecskéket, melyek allergiát okozhatnak, és otthonunk levegőjét olyan biztonágossá teszik, amennyire csak lehetséges.

2. Kézfertőtlenítő - Természetesen önmagunkat is tisztán kell tartanunk. Mivel a szappannal való állandó kézmosás nagyon kiszáríthatja a bőrünket, alkalomadtán használjunk helyette kézfertőtlenítőt, így tisztán tarthatjuk kezeinket, anélkül, hogy károsodna a bőrünk.

3. Mosható ruhák - Válasszunk környezetbarát opciót és cseréljük le a rendetlenség eltakarításához használt papírtörlőket mosható, mikroszálas törlőkendőkre, melyeket egyszerűen bedobhatunk a mosásba, majd újra használhatjuk őket. Az anyuka lét határozottan rendetlenséggel járhat, és ezek a törlőkendők megmenthetnek minket attól, hogy szédítő mennyiségben használjuk el a papírtörlőket.

4. Fertőtlenítő kendők - A kendők nemcsak otthonunk rendben tartásához elengedhetetlenek, hanem gyakorlatilag baktériummentes marad utánuk minden, ezért a Dettol Antibakteriális felülettisztító törlőkendő fontos darabja az újdonsült anyukák túlélőkészletének. Egyrészt ezek a fertőtlenítő törlőkendők a mindennapi takarítás részeivé válnak, másrészt a makacsabb foltok feltörlésére is kiválóan használhatók, melyek feltakarítása több energiát igényelne. A legfontosabb, hogy mindkét esetben megöli a vírusok és baktériumok 99,9%-át*, így elengedhetetlen kiegészítője a konyhának, fürdőszobának és a gyerekszobának is!

Felkészülten várni kisbabánk érkezését, valamint megőrizni otthonunk biztonságát és tisztaságát olyan egyszerű, mint az újdonsült anyukák túlélési készletének összeállítása, ami csak arra vár, hogy használatba vegyük. Még ma szedjük össze a készletet, így biztosan készen állunk, hogy megbirkózzunk a kisbaba érkezése miatt bekövetkezett helyzettel.

* A biocidokat biztonságosan alkalmazza! Használat előtt mindig olvassa el a feliratot (címkét) és a használati utasítást!

Kapcsolódó termékek