Breadcrumbs

Bababiztos otthon: A legfontosabb területek tisztasága

Annyira sok dolgunk van és oly kevés az idő, hogy mindent megcsináljunk. Az újszülött érkezését követő napokban könnyen úgy érezhetjük, hogy felkapott minket egy forgószél. Ha otthonunk kitakarítására kerül sor, valószínűleg szembe kell néznünk azzal a ténnyel, miszerint nem mindig leszünk képesek tökéletesen felügyelni otthonunk tisztaságára A tisztaságmániások számára ez azt jelenti, hogy a lakás fogkefével való súrolása már a múlté. Adjunk időt magunknak, melyet kisbabánkkal tölthetünk, ugyanakkor tartsuk kézben otthonunk biztonságát, azáltal, hogy a nagyobb forgalmú helyiségeket tisztán tartjuk:

  • Fürdőszoba
    • Az egyik ilyen terület - nem nehéz kitalálni - a fürdőszoba. Óriási baktériumtelep lehet, de van egy viszonylag egyszerű megoldás, a Dettol Antibakteriális Felülettisztítő Spray. Ez a tisztítószer megöli a vírusok és baktériumok 99,9% -át*, a fehérítő durva hatása nélkül. Így elég csak egy terméket használnunk a fürdőszoba felületeinek megtisztítására és fertőtlenítésére.
  • Konyha
    • A konyhában is sok baktérium található a főzés, illetve a sok kiömlött/lecsöpögtetett étel miatt. Használjunk fertőtlenítő törlőkendőket, hogy a konyhapultot olyan tisztán tartsuk, amennyire csak lehetséges, így kisbabánk nyugodtan ehet. Csak töröljük le vagy fújjuk be sprayvel a fertőtlenítendő területet, majd öblítsük tisztára, és máris mással foglalkozhatunk.
  • Gyerekszoba/Játszó terület
    • A legfontosabb hely, amit tisztán kell tartanunk, hogy bababiztos otthonunk legyen, maga a babaszoba/a baba játszótere. Hamarosan rájövünk, hogy milyen fontos, hogy a baba által használt területeket és az összes játékot a lehető legtisztábban tartsuk. A játékszerek összevissza vándorolnak a házban, így valószínűleg szeretnénk meggyőződni róla, hogy teljesen tiszták és kisbabánk újra játszhat velük, amikor visszahozzuk őket a szobába.

Ne aggódjunk túlságosan azért, hogy makulátlanul tisztán tartsuk az otthonunkat. Ha kevés az időnk, fókuszáljunk azokra a területekre, amelyek segítenek megőrizni kisbabánk biztonságát.

*A biocidokat biztonságosan alkalmazza! Használat előtt mindig olvassa el a feliratot (címkét) és a használati utasítást!

Kapcsolódó termékek